Första riktiga snön

Idag var det första dagen vi fick snö på riktigt visst vi har haft lite lätt snöfall som knappt har täckt gräsmattan bortsett från den dagen vi hade ID-spår. Men nu blev det riktig bussnö!Jag tog med kameran på lunchpromenaden för jag tycker det är så härligt att se hundarna de blir alltid riktigt fnattiga av första snön särskilt.Såhär såg skogsvägen ut idag, träden lutar p g a blåsten som varit, inte snön.Här är några bilder tyvärr blir de mörka då det snöade men glädjen går knappast att ta miste på.Gamlingen kanske inte tokhoppar som Freja men han blir också mer livad och rejsar runt lite extra.Ville rejsar rejält och leker med Freja. Sedan tar han snöbad också, kastar sig ner och rullar så snön yr:Naturen bjuder på udda saker här är ett omaka par som stött sig mot varandra:Björk och gran täta-täta!Och slutligen en massa bilder på sötaste Freja eftersom hon är enklast att fotografera. Jag behöver nog inte fundera på var hon trivs bäst, i Stockholm eller skogensmileySom sagt jag är inte förtjust i vinter och snö men hade det kunnat hålla sig på 10 centimeter och -5 så hade det varit ok för det är en härlig känsla när man kommer in i värmen igen efter en frisk vinterpromenad. Men jag vet ju att det kommer så mycket mer både snö och kyla. Nu ska vi roa oss med target träning för nickande med Freja/Tim och shaping för Ville att gå i en sväng runt mig.

10 thoughts on “Första riktiga snön”

  1. Jag håller med dig 10 cm snömängd och -5 grader, så skulle vi få ha det hela vintern…
    Här har all snö regnat bort, och som tur är också det mesta av snön som sen blev is. Men jag tror det skulle komma massa snö igen på söndag….

  2. Jag blir också avundsjuk, här bara regnar och blåser det och är allmänt peckligt väder. Kanske ska titta på norrland iaf??? Hundarna trivs ju oavsett var skogen ligger =)

  3. Åååååååååååååå, peneste prikkedamen i verden! 😀 Hun så ganske så lykkelig ut her ja, helt herlig! 😀 Vår snø forsvant etter to dager, jeg ønsker meg nyyy!

  4. Man blir så lycklig när man ser hundar som får springa fritt i skog och mark. Säkert lite spännande i Stockholm men det går inte att jämföra med friheten i skogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *