Bildblogg

Idag blir det en riktig bildblogg från dagens skogspromenad. Det var 0-gradigt så Freja behövde ingen overall och då är det lite roligare att fota. Ville och Tim får fortsatt ha overall, Ville har alltid varit en fryslort medan Tim i sina yngre dagar inte ens frös i -30 grader. Men numera gör han det,. Ville tror jag mest blir kall för att han plogar så mycket i snön och blir dyblöt.

Såhär vackert var det i dag men det mesta av skogsvägen/skoterspåret ligger tyvärr i skugga.

Även om man är 15 är det fortfarande viktigt att hålla reda på ev. konkurrenter i området. Eller också läser man bara tidningen för kul skull?

Men även här är det full fart mellan varven.

Ut och in från snökanterna råder visst vänstertrafik i hundvärlden?

När det gäller fart så är det just mest det på Ville som far runt med sina Musse-Pigg öron.


Men mellan varven håller öronen sig nere också. Ville ser ganska nöjd ut med att vara i skogen.

Och ni har väl alla sett Pluto tvärnita med alla fyra tassarna i backen? Precis så bromsar Ville!! Det går väl bra i snö kan jag tänka….

Även idag roade vi oss med frivillig budföring fast nu behövde ju inte hundarna fundera så mycket på vad de skulle göra. Freja tycker att det gäller att komma fram först och har ingen känsla för fair play:

Såhär gör hon när hon och Ville sprungit fram till husse och fått belöning då kastar hon sig ivägen för Ville för att försena honom:

…sedan håller hon koll beredd på en ny blockering om han verkar vara på gång att springa om henne på vägen till matte.


I det här läget så brukar hon svänga lite till vänster…..så att hon kan behålla sin ledning med alla medel för hon ska vara först framme!

Även kurragömma är kul….
…borta men hon syns om man tittar noga.

Även baksidan är vacker på en dalmatiner p g a prickarna kanske?

Här är en bildbomb på Freja stretande i snön och springande, man blir glad bara av att se henne-och Ville-när de forsar fram.Hon har en massa miner och stilar också.
Här är dobermannstilen

Poserar framför naturens egna konstverk.


hej hopp i galopp!

Ibland blir det visst lite jobbigt! Man får streta

kämpa

och slita!


Men glädjen går inte att ta miste på!

Livet är en fest!

strömlinjeform?

Livet är en fest igen!

Och så är hon ju så vidunderligt vacker!
…ja som sagt…..vidunderligt vackersmiley

Whippetstilen då går det undan!

Och det finns en del upptrampade viltstigar märker man, de är tacksamma att springa i !

Och slutligen en bild på den vackert gnistrande snön, jag hoppas att det även syns i bloggbilderna, nästa gång hoppas jag att även bilderna på hundarna blir i solsken!


Jag har även försökt fotografera Belle, länge sedan jag haft någon bild på henne här men ingen blev bra jag försöker igen senare i veckan. Ibland vill det sig bara inte!

7 thoughts on “Bildblogg”

  1. Vilka fina bilder…Du är så flitig med kameran!! Jag önskar att jag vore lika flitig. Men det är bra, för då får vi se mycket bilder på den nya valpisen sen 🙂

  2. Vilka härliga vinterbilder – jag saknar MASSOR av snö den här vintern, även om man kunde klara sig utan en del av kylan.Tack för svaret om pudel-spa’andet! Någon pälsras blir det nog inte för vår del framöver… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *