Äntligen semester!

Äntligen semesterdags, egentligen har den påbörjats i måndags men det blev lite “jobbig” d v s jag jobbade i tisdags och idag.

Och det är en sådan här semester jag tänkt ha!

Behagfullt vilande på något mjukt, nja klotången behöver jag inte ha under rumpan……
Elvis sover ofta på trimbordet, det är ett av hans favoritställen.

Som svar på Johannas fråga så karakteriseras birman av ordet medium eller som jag brukar översätta det till lagom: Lagom stor med lagom lite pälsvård.smiley
Belle väger 3,2 kg och Elvis som är en relativt stor pojke väger drygt 5 kg. Så de är ganska små för att vara långhårskatter.

6 thoughts on “Äntligen semester!”

  1. Härligt med semester Jag har haft 7 dar. Men sen var jag tvungen att jobba igår och idag Typiskt när man har som mest att göra hemma inför avfärden till Tånga i morron. Kommer väl att glömma hälften Ha nu en riktigt härlig semester 😀

  2. Välkommen till semesterfirarna!!Jag har nu lagom till avfärd fått ont i halsen och känner mig inte alls bra. “Lyckliga mig”..jag blir galen….Hoppas du får en härlig semester!!

  3. Ja Krister birma är semilånghår om man ska vara korrekt men jag förenklar. De flesta betraktar den som en långhårig katt om man inte är inne i kattvärldens grupp I-IV. smiley Och jämför man med ragdoll, maine coon, sibir m m är de små även om de är lagom som birmor.

  4. Mmmmm birman brukar lite smått ironiskt kallas den perfekta katten för svenskar, syftar alltså på ordet lagom :o) Men Monica inte är väl Birman en långhårskatt, de tillhör ju gruppen semilånghår, återigen lagom lång päls ;o)Vikterna är absolut inget att klaga på, men om man får önska så kunde ju frk Belle ligga nånstans mellan 3,4-3,6 kg idealvikten på en fertil birmahona. Elvis är precis rätt i vikt med tanke på att han numera är konsult ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *