Hela 7 månader

Hela 7 månader har vår yngsta odåga hunnit bli så då blir det lite bilder:

vänster sida
och höger. (fast tvärtom skulle det vara smiley)

Vi har väl inte gjort något särskilt den senaste tiden: promenader i skogen (och hon är som en bergsget) lite spår som hon tycker är jättekul, någon sväng för lite miljöträning inne i stan. Hon far runt som ett kvicksilver, drar i kopplet och ska in i alla dörrar. Och tycker att det är jättekul ! Helt klart unghund. Men hon sansar sig väldigt snabbt bara man sätter sig ner så har hon inga bekymmer med att vara stilla och bara titta. Sist kom en hel orkester marscherande med buller och bång men det var ju ingenting tyckte Isis.

Det bästa av allt är fortfarande dessa retsamma duvor och att bada i fontäner!

Hemma härjar hon med Freja:

Tittut i pudlarnas tunnel som är så liten att hon måste i krypa i den vilket hon gör med en rasande fart fram och baklänges.

nappatag med syrran

tills man blir alldeles slut.

varmt varmt varmt!

Som tur är har man en egen liten pöl som man kan svalka sig i:

och leka hajen i:

Sedan när det är dags att sova så kan man vara riktigt liten och bli ompysslad av syrran:


Unghundar är faktiskt mest kul tycker jag för de tycker att det mesta är roligt, och så får man låta bli att ha så mycket krav på dem så går det mesta bra.

3 thoughts on “Hela 7 månader”

  1. Jösses hon är ju verkligen ljuvlig! Visst är unghundar charmiga, men jag säger som Emelie – skönt med en i mindre format :-/ Fast det är klart min prickiga är ju fortfarande som en unghund vissa dagar…

  2. Haha, haj-bilden är för underbar! Berit har börjat göra något liknande i år konstigt nog!

    Visst är unghundar underhållande på sitt sätt! Det bästa är att den nuvarande inte drar i koppel lika mycket som en dalmatiner. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *