Alwex 3 månader

Tiden går fort Alwex är hela 3 månader gammal nu och har blivit friserad så han ser ut som en pudel. Jag trodde ju inte att jag köpt en utställningshund men när vi resonerade med hans klippare (tillika pudeluppfödare) om hur han skulle klippas så tyckte hon absolut att vi skulle låta det växa ut och att han-än så länge- är lovande exteriört. Så då odlar vi päls och ser hur det blir. Och så får jag börja utställningsträna också då.

Annars gör vi lite olika saker, går på valppromenader, har varit vid havet och börjar valpkurs den 1 november!

Bilder av den lille gossen:

Ingen lurvig nallebjörn mer! Men fortfarande bedårande söt.
En glad liten pudelvalp

Som sagt jag trodde inte jag köpt en utställningshund………Han har ännu mycket kvar att växa i men har definitivt hållning och ett bra steg.

Hans röda färg matchar alla boklöven jag har på gräsmattan 🙂
Jag gillar leksaker jag!

Söt som en rosenknopp
Man kan växla mellan att se söt, trött och liten ut…..
och vara den grymme jägaren som ger nådastöten till en kattleksak…

One thought on “Alwex 3 månader”

  1. Han är verkligen söt! Tur att du köpte honom. Utställning, varför inte det … ? OCH allt annat kul ni kan göra.

    Här i Paradiset regnar och åskar det, kolla väderkartan, inte roligt alls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *