Snö!!

Även här blir det stundvis riktig vinter. För ett tag.

Alwex gillade inte det särskilt mycket, det är blött och kallt tyckte nog han…..
Han växer så det knakar nu och är lika stor som min minsta birma. Katterna är för övrigt fin-fina leksaker, särskilt Theo som uthärdar valpangreppen med en ängels tålamod han med. Det gör alla katterna som egentligen hade kunnat ge honom en rejäl snyting. Men även katter verkar ha stort tålamod med ungar, precis som Isis.

Söt som en liten sockertopp är han också.

Vi var och spårade också igår och det gick riktigt bra för alla. Och vi träffade också på en pompös “jakträttsinnehavare” som upplyste oss om att bara hans hund fick vara lös på dessa marker, för det bestämde han som hade jakträtten där. (Ingen jakt pågår där just nu annars hade jag inte spårat där såklart) Och i Halland får man skjuta hur mycket älgar man vill på egen mark berättade han också.
Han verkade inte ha koll på särskilt mycket den mannen…..Eller så är det andra lagar som gäller här nere. En otrevlig och faktiskt lite patetisk typ men det är bara att ta dem med en klackspark. Verkar finnas mer av dem här nere än i Norrland i alla fall.

Nu lite snöbilder:


Nej det är inte kul att kava runt i så mycket snö……


Dags att leta fram overallen till Ville. Fast å andra sidan så försvinner nog snön fort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *