Tiden rusar -Helga 10 veckor

Liten ska ju bli stor och hon växer så det knakar tycker jag. men fortfarande på ett riktigt lovande sätt i mina ögon.
Huvudet 10 veckor. Hon är väldigt förtjust i markarbeten därför den bruna nyansen på en av bilderna.

Ståbilder Helga 10 veckor.

Vi håller fortfarande mest på med att leka en liten kort stund varje dag med olika föremål. Hon gillar både att leka/kampa med typ skinn och bollar, hoppas att det håller i sig.

Vi leker också med godis, busgodis som man får jaga efter i mattes hand. Eller utlagd godis i en bunke som vi springer tillsammans till.

Vi har även varit in till Ängelholm en liten sväng och där var det mycket att ta in. Bilar, motorcyklar och mopeder, människor som cyklade, barn som lekeroch andra hundar som var ute och gick. Det ska vi göra fler gånger.

Isis är fortsatt väldigt snäll med sin nya kompis. Hon lär Helga att skor är fina resurser (matte delar inte denna åsikt) och delar även snällt med sig av sina tuggklövar och grymtande grisleksaker som Isis själv värderar högt, så det är inte alla som får dela dem!

Nog för att jag vill ha hundar som tycker om lek men kanske inte med mina skor just.


Isis tuggar klöv med en väldigt intresserad Helga liggandes ovanpå henne.

Isis var snäll och lät Helga få klöven att tugga på.

Och mellan varven leker de “dalmatinerknutar” med varandra.

Alwex och jag tränar vidare med agilityn vi med.
Isis njuter även av att det fortfarande är relativt varmt och sommarkänsla även om hon inte direkt haft sommarlov, vi har ju tränat agility över hela sommaren också.


Helga halv-badar i deras lilla hundpool. Helbadning är hon inte sugen på ännu.

Det är kul att ha två svartprickiga samtidigt det har jag faktiskt inte haft förut. Jag är extra svag för de leverbruna dalmatinerna men samtidigt har färgen på prickarna ingen egentlig betydelse alls,hur hunden är och exteriör för övrigt är mycket viktigare så därför blev det en svartprickig flicka till. Och det är jag glad för.
Huvudbild på Isis, en av mina fina prickflickor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *