Valp valp valp vad annars?

Helga blir idag 12 veckor, och det går fort.

Hon är verkligen i pirayastadiet och tuggar på precis allt, dessutom är hon en riktigt bra höjdhopperska hon lärde sig snabbt att hoppa upp i soffan (och sängen) . Hennes ben har vuxit så hon har en oanad räckvidd på bänkar och bord redan……
Fyllda kongar och älghudstugg är bra till små bitvalpar

Och en glad och charmig valp såklart, som vill tugga ben i knäet på en och ligga och sova nära, nära ibland.

Vi har mest fortsatt med att bara leka, gå korta koppelpromenader här i området och såklart ut i skogen med de andra. Vi har även varit till havet och hon sprang glatt i vattnet efter strandkanten och sedan ut, så hon badade faktiskt, här är filmen från det.

Hon är modig men inte sanslös på något vis. och fortsatt är hon och Isis lika förtjusta i varandra, Isis är en bra lektant

Vi har även miljötränat hon har fått följa med som sällskap till veterinären, in till Ängelholm, djuraffären och handla. Och se korna på baksidan av huset det var spännande.


Sedan har jag kört korta pass med lek med henne men inte tränat ett dugg på annat. Ja kloklippning och sådant och det går hur bra som helst. Bara att ge henne en tuggpinne och sedan klippa och en dutt mjukost för varje klipp så går det galant.

Men nu är det slut med lat-livet för idag startar valpkursen.

Helga 11 veckor

Isis och Alwex tränar jag såklart vidare med agilityn och bägge jobbar efter bästa förmåga. Isis är inte riktigt ännu hemma i slalomet och så länge det inte sitter blir det inte någon tävling. Övriga hinder funkar bra. Hon är så duktig faktiskt!


Att helga växer- det märks bland annat på att hon knappt ryms i hundbäddarna mer. Jag köpte därför en stor hundbädd åt henne och så här bra blev det…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *