Vårkänslor

Äntligen har det slutat regna det känns som att det regnat hela tiden från december till mars. Så är det säkert inte men ändå.

Full-i-fan-Helga <3


Premiärgrillningen blev i helg , hemmagjorda hamburgare med bacon och coleslaw. Så gott! Jag tror det är första gången Helga var med och grillade hon såg lite förbryllad ut när jag började joxa med grillen, förra året blev det inte mycket grillat!

Katt på hett plåttak? Nej Theo på svalt betongtak och Helga har full koll på honom.


Helga har också löpt för första gången hon hakade på Isis så då är hon att betrakta som färdigvuxen men sedan ska de ju bredda på sig också, hon är väldigt mycket unghund i både knopp och kropp!

Vi kursar vidare med henne i agility och rally, sedan ska vi starta viltspår nu i april också.

leta mat i träd, bägge dalmatinerdamerna hittade samma bit samtidigt.

Jag har också varit och tittat på valpar hos Delicate Designs kennel det blir så spännande att följa hur den kullen utvecklas framöver. Och jag var inte alls valpsugen, nejdå inte alls…….Jodå klart jag var, men jag har det hundantalet jag mäktar med just nu.

Och även om inte Helga är färdig för avel än och några kullar i så fall inte är aktuella förrän tidigast 2022 ungefär så tittar jag såklart runt efter lämpliga hanhundar utifrån vad jag tycker mig se hos henne idag. Men efter i år borde jag i alla fall veta ledstatus och ha genomfört BPH . Om nu inte Coronaviruset håller i sig väldigt länge till.

Helgas huvud, hon ser fortsatt alltid så allvarlig och lite bedrövad ut.

Idag var vi i Hålehall och gick och då hade jag faktiskt kameran med mig, det har jag varit lite dålig på senaste tiden. En 4 km runda som går lite upp och ner, alldeles lagom långt en ledig dag.

Så här kommer en liten bildkavalkad från idag och några från de senaste veckorna:

Alwex som matchar boklöven perfekt
Helga som funderar på om hon ska hoppa upp på stenen eller inte.
Puss på dig, Helga är närgången med Isis
Köttbullssugna
Fortfarande köttbullssugna……Helga är en riktig liten dreggelmaja ibland 🙂
Isis
Isis som balanserar på en stenmur. Hon är fortfarande en liten stenget även som 8-åringen
Isis i närbild


2 thoughts on “Vårkänslor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *